изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:30 EEST
Италиански кораб е открил обект с параметрите на изчезналия албански правителствен хеликоптер    
По светаТирана. Италиански кораб е открил обект с параметрите на изчезналия албански правителствен хеликоптер, се посочва в съобщение, публикувано на страницата в интернет на Министерството на отбраната в Тирана.

Специализираният в издирвателните операции кораб “Урания” е локализирал на дълбочина от 1024 метра в Адриатическо море метален обект с дължина от около пет метра и други по-малки обекти, разпръснати в радиус от 100 метра. Тези обекти са били установени на базата на акустичния сигнал, като за да бъде установено с точност дали става въпрос за изчезналия хеликоптер, е необходимо да бъде изпратен батискаф, снабден с видеокамера.

Агенция "Фокус" припомня:
Хеликоптер с шестима души на борда, пътуващ за Бари (Южна Италия), падна на 16 юли вечерта в Адриатическо море. Машината транспортирала Грамоз Пашко – бивш вицепремиер, министър на икономиката и изключително известна фигура в албанската политика, за лечение в италианска болница. Освен тримата членове на екипажа, на борда на хеликоптера са пътували синът на Пашко и лекар.
 


Сходни връзки

Италиански кораб е открил обект с параметрите на изчезналия албански правителствен хеликоптер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди