изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:14 EEST
Бойко Борисов: Искането на Иван Костов да ме отстрани като кмет е пряко свързано с ограбването на града    
ПолитикаСофия. Искането на Иван Костов да ме отстрани като кмет е пряко свързано с ограбването на града. Това заяви кметът на София Бойко Борисов пред журналисти в Столична община, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


Попитан ще се обърне ли към съда във връзка с приватизацията на общинските фирми “Чистота Искър”, “Софинвест”, “Галатея”, “Географска информационна система”, “Спортна София”, “Въжени линии”, и “Софийски имоти” , Борисов отговори, че ще го направи. Сутринта Столичният общински съвет отхвърли оспорването на кмета Бойко Борисов за приватизацията на седемте дружества. Така съветниците потвърдиха решението си от миналия път да бъде обявена процедура по приватизацията на фирмите.
Кметът заяви, че общината ще загуби от тези сделки толкова, колкото е загубила за последните 10 години.
Борисов за пореден път призова Станишев партийните фигури да бъдат извадени от бордовете на общинските и държавните фирми. Той припомни, че винаги е настоявал хората в бордовете да се избират с конкурс и допълни, че наличието на партийни функционери в ръководството на фирмите било генератор на корупция.
Галина ГИРГИНОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Искането на Иван Костов да ме отстрани като кмет е пряко свързано с ограбването на града | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди