изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:49 EEST
ГЛЕН ХЮЗ ПОСРЕЩА 55-ИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН В КАВАРНА    
Общество
Кметът на Каварна Цонко Цонев ще посрещне легендарния бивш вокалист на "Дий Пърпъл" Глен Хюз на 20-и август, научи НДТ.

В момента Цонев е домакин на продуцента на рок-легендата Карл Суон, който оглежда района, за да избере подходящо място за снимките на клип на песен, изпълнявана от Хюз. За НДТ каварненският градоначалник разкри още, че Суон е бил на нос Калиакра, както и в Каварна и околностите около морския град. Цонев е показал на госта си новостроящото се голф-игрище "Тракийски скали" край Божурец. Соун се среща и запозна, заедно с кмета на Каварна и с легендата на голфа Гари Плеър, който посети местността "Табията" край Балчик, за да инспектира изграждащото се там по негов проект игрище.
Рок-динозавърът се очаква да гостува в Каварна за пореден път на 21-ви август, когато - в рамките на традиционната Седмица на морето, ще изнесе голям концерт. Каварненският градоночалник сподели още, че Хюз ще отбележи 55-ия си рожден ден на наша земя. Партито по този повод било замислено в ресторант "Българка" - на брега на морето, като градоначалникът запази в тайна подаръка, който е подготвил за рожденика.
 


Сходни връзки

ГЛЕН ХЮЗ ПОСРЕЩА 55-ИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди