изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:02 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ ГОСТУВАТ НА "ЧЕРНОМОРЕЦ" (БАЛЧИК)    
СпортФутболистите на "Добруджа" ще проведат днес поредната си контрола преди старта на първенството на Източната "Б" група.

Възпитаниците на старши-треньора Мирослав Кралев ще гостуват от 18.00 ч. на третодивизионния "Черноморец" (Балчик), който се стяга мачовете от Североизточната "В" група. От щаба на добричкия клуб информираха, че срещу тима от Белия град М. Кралев ще пусне в игра преди всичко състезатели, които по-рядко намират място в основния състав, докато в последната проверка от предсезонната подготовка - в събота със "Светкавица" в Търговище, на терена ще бъдат футболистите, за които се предполага, че ще са в основния състав за мача с "Несебър" в първия есен кръг. Добрата новина от клуба е, че всички състезатели, които доскоро лекуваха травми - вратарят Николай Радомиров, халфът Росен Танев и нападателят Ангел Кънчев, вече са напълно възстановени и участват наравно със съотборниците си в тренировъчните занимания. Старши-треньорът М. Кралев е доволен от старанието на футболистите в тренировките и в проведените контроли и се надява възпитаниците му да направят успешен сезон.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ ГОСТУВАТ НА "ЧЕРНОМОРЕЦ" (БАЛЧИК) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди