изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:53 EEST
ЛАУРЕАТКА ОТ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС НА МОН ПОЧИВА В КАВАРНА    
Общество18-годишната Мирослава Христова от Лом, която спечели първа награда на националния конкурс за есе, организиран от Министерство на образованието и община Каварна, в момента е на почивка в общинския хотел в морския град, научи НДТ.

Голямата награда на конкурса бе двуседмична почивка в хотел "Каварна". Момичето, което изложи идеята си за безграничността на мечтите в есе на тема "Когато рамките са тесни за мечтите", отмаря в морския град заедно с баща си през първата седмица на своята почивка. За НДТ Мирослава сподели, че идва за първи път толкова на север на почивка, но е впечатлена от спокойствието, което предлага Каварна. "Тук съм заедно с баща си. Всички са много любезни. Показаха ни и успяхме да разгледаме нос Калиакра, Яйлата, "Русалка". Радвам се, че имам тази възможност и през следващата седмица, която ще е втората от почивката ми, ще бъда заедно с приятеля си, който е по-голям от мен" - разказа още Мирослава.
Девойката е 12-класничка в политехническата гимназия в Лом "Найден Геров". През следващата година ще опита късмета си в Софийския университет - специалност "Право", а дори е помислила като резервен вариант - "Журналистика". Пред репортер на вестника Мирослава разказа, че победата й е донесла идеята за безграничността на мечтите. "Написах още, че човек става по-добър като мечтае и че е хубаво да се стремим към това да превърнем мечтите си в реалност. Смятам също, че щастливи са тези, които успеят да превърнат мечтите си в спомени, тогава се усеща магията на мечтите" - каза още Мирослава.
 


Сходни връзки

ЛАУРЕАТКА ОТ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС НА МОН ПОЧИВА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди