изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:25 EEST
УТИ БЪЧВАРОВ ТЪРСЕЛ ИМОТИ В ШАБЛЕНСКО    
НовиниВ крайморската община освен водещия на кулинарно шоу вече имат собственост и братя Аргирови и актьорът Филип Филипов, научи НДТ

Много общински имоти се предлагат напоследък на пазара от община Шабла. В края на юли там се проведоха търгове за земи в регулация в Шабла, Дуранкулак, Крапец и Тюленово. От сайта dalavera.net кандидат-купувачите можеха да видят, че 10 имота на площ от 600 до 1200 кв. м в центъра на Шабла са се предлагали с начална тръжна цена от 20 лв./кв. м. Други 6 имота с площ между 300  и 1750 кв. м в Крапец са били с начална тръжна цена от 35 лева за кв. м, в другите селища са се предлагали по три имота. Търговете бяха насрочени за края на юли. 
От кметството в Шабла казаха, че не е продаден нито един имот в Шабла. Изтъргувани са шест парцела в Крапец и един - в Тюленово. НДТ научи, че не е имало голямо наддаване. 
Предвижда се останалите непродадени терени да се предложат на повторен търг, но без намаление на цените.
Напоследък се забелязвал завишен интерес към имоти в община Шабла. НДТ откри около 70 оферти за продажба на къщи в общината в руски сайт за недвижими имоти. Цените им са от порядъка на 30-40 хиляди евро. Осведомени източници съобщиха, че вече имоти в община Шабла имат братя Аргирови, водещият на кулинарно шоу Ути Бъчваров, както и актьорът Филип Филипов. Според запознати, Ути Бъчваров проявявал голям интерес и към предложените на последните търгове имоти, но не е участвал в наддаването. Най-вероятно било той да се включи на повторните търгове, които се предвижда да се проведат в началото на септември.
 


Сходни връзки

УТИ БЪЧВАРОВ ТЪРСЕЛ ИМОТИ В ШАБЛЕНСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди