изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:43 EEST
ДОБРИЧ ДА ИМА ФОНТАН С ВОДНИ ЕФЕКТИ НА НИВА    
НовиниОбщина град Добрич е заделила 20 хил. лв. от програмата за капиталови разходи, с които да бъде ремонтирано единственото водно съоръжение в центъра на Добрич - фонтана на площад "Демокрация".

В момента кметството прави подбор на фирма, която да изпълни обекта, съобщи за НДТ директорът на дирекция "Програми, инфраструктура и околна среда" Сотир Попчев. "Подборът се извършва по оферти, като намеренията ни са водното съоръжение да бъде отремонтирано и да заработи за деня на Добрич - 25-и септември" - добави още С. Попчев.
Кметството иска да бъде променена водната визия на фонтана, като за целта бъдат монтирани дюзи, които да създават необходимите водни ефекти, както и няколко помпи, които да изтласкват водата. Предвижда се още да бъдат монтирани и програматори. "Целта е да се избегне тази единствена водна струя, която бе и много силна и пръскаше водата в голям диаметър" - допълни още общинският специалист.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ДА ИМА ФОНТАН С ВОДНИ ЕФЕКТИ НА НИВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди