изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:48 EEST
НОВ УСПЕХ НА ЖОКЕИТЕ    
Спорт

 Дяко ДЯКОВ:  Варна Екопарк и Ботаническа градина бяха домакини на републикански турнир по прескачане на препятствия и ловен паркур в класовете “Н” и “Л”. За купите на Софийския университет “Св. Климент Охридски” се надпреварваха 9 клуба с 27 коня и 21 състезатели.



    Паркурите бяха изключително оспорвани, защото сили мереха класни коне и състезатели, сред които и м. с. Деян Балчев с кон Кантор от “Жокей клуб `93” – Генерал Тошево. В дисциплината клас “Н” с височина на препятствията 115 см. той се класира на трето място, само с 2 десети от втория в класирането, завършвайки паркура с 0 грешки от препятствия. В по-тежката дисциплина клас “Л” с височина на препятствията до 140 см. с нарастваща трудност и жокер нашият състезател отново се класира трети, като доказа за пореден път, че “Жокей клуб `93” е с традиции и че много клубове трябва да се съобразяват с него.

    Похвален е и фактът, че отново съдийският апарат бе от Генерал Тошево – главен съдия Васил Добрев, главен секретар Сийка Архангелова и времеизмервач Иванка Донева.

    На клуба предстоят още летни и есенни битки, но най-важният турнир е по случай 75 години конен спорт в Генерал Тошево, който ще се проведе на 23 и 24 септември.

 


Сходни връзки

НОВ УСПЕХ НА ЖОКЕИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди