изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:06 EEST
Луд купон и нощно къпане за юбилейния рожден ден на Цветелина    
ЛюбопитноПопфолк дивата Цветелина отпразнува юбилейния си 30-ти рожден ден с пищно тържество в Пловдив. Много колеги, роднини и приятели на певицата я уважиха, като пристигнаха от всички краища на България за купона, който се състоя в най-модерния комплекс в града "Джия Бийч".

Певицата посрещна всеки един от гостите си с шампанско. За самата организация на купона Цветелина не се довери на никой друг освен на себе си, защото това беше един от най-важните поводи в живота й и искаше всичко да е перфектно. Специално от София пристигна известната астроложка Алена, която освен пожеланията си към рожденичката, сподели, че където и да беше празненството, тя щеше да дойде на всяка цена. Собственичката на салони за красота "Арлет" пък пристигна специално за повода от морето заедно със съпруга си Сотир Янков, който е най-големия
цитрусов бос в България и "Бизнесмен на годината" в град Пловдив. Безкрайно красиви букети, подаръци и най-вече истински приятелски пожелания и целувки получи Цветелина, отбелязаха наблюдателните. От колегите, които уважиха цветето на фолка, бяха Мира, Сашо Роман и сестра й Екстра Нина. Освен тях много други отправиха пожеланията си по телефона. Първият поздрав Цветелина получила още в 00.00 часа на 31 юли, а общажданията и есемесите не спирали през целия ден. На самото тържество Цветелина беше облечена в италиански стил с елегантно черно боди, изработено за повода от фирма "Илтокони" и с дънки на един от любимите й дизайнери - Роберто Кавалли. На партито присъстваха над 50 човека от всички кръгове на обществото. Първата, която поздрави рожденичката с песен, беше сестра й Екстра Нина, която специално за повода изпя двете си най-нови парчета - едното, от които е по текст на самата Цветелина. След нея микрофона хвана Мира, която също поздрави рожденничката с нови песни. Звездата-юбилярка също не остана безучастна и се изяви на сцената, макар да нямаше намерение да пее на тържеството си. Тя изпълни няколко свои самостоятелни песни, както и дуетите си със Сашо Роман и Екстра Нина. Освен фолк звездите, за доброто настроение на гостите се грижеха диджей и любимият й оркестър, с ръководител - известният български цигулар Венци Такев, които забавляваха хората до ранните зори на следващия ден. С доброто си настроение рожденичката зарази и всичките си гости, които през цялото време вдигаха наздравици за нея и се чувстваха прекрасно на празненството. По средата на купона Цветелина захвана непринудена реч, в която благодари на всеки един от гостите си поотделно. Освен хвалебствените думи към приятелите си, Цвети каза, че този празник е много важен за нея, тъй като такъв юбилей ще празнува отново чак след двадесет години, и затова иска да го отпразнува по възможно най-добрия начин и вдигна наздравица за важния повод. Към средата на вечерта изведнъж музиката спря и управителят на заведението прикани Цветелина и всички гости да отидат за малко край басейна, защото има още една изненада. В този момент небето се озари от много фойерверки и "пристигна" една красива торта с тридесет свещички, които цветето на фолка духна с помощта на сина си Лъчезар - младши. След това се завихри поредното дълго хоро, в което участие взеха всички гости на рожденичката. Купонът продължи до ранните часове на следващия ден, като завърши с нощно къпане в басейна и акустична серенада на ухо за изпълнителката на "Спомени". Определено на никой не му се тръгваше накрая и ако имаше как времето да бъде спряно всички с удоволствие биха останали там, казаха повечето гости. За всички това ще бъде един незабравим спомен, както се пее в най-новата песен на Цветелина и Сашо Роман "Спомени".

 

 


Сходни връзки

Луд купон и нощно къпане за юбилейния рожден ден на Цветелина | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Луд купон и нощно къпане за юбилейния рожден ден на Цветелина
Автор: Anonymous да 2006-08-07 @ 15:27 EEST
Аман от чалга.Преследвате те навсякъде с тази отвратителна музика.Я, някой не собоно умен съсед  ще си я пуска "до дупка".Я, някой не особено умен шофьор ще се кефи в таксито без да му пука.Я в някой магазин като влезеш продавачка във външност "като на околовръстното" ще ти продъни ушите.Това е.Qu vadis domine.Последното, дано съм го написал правилно, че колоквиума ми по латински беше преди 14 години.
Луд купон и нощно къпане за юбилейния рожден ден на Цветелина
Автор: Anonymous да 2006-08-10 @ 09:13 EEST

И аз съм на същото мнение. Да ти писне е меко казано. Незнам докаде ще доведе тази музика, страхотно възпитание е за тинейджърите.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди