изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:12 EEST
РЕМОНТИРАТ ЗАЛАТА НА ОБРЕДНИЯ ДОМ    
ОбществоПодготвя се актуализация на фолклорния вариант на сватбения ритуал


На 17 000 лева възлиза ремонтът, който общинската фирма "Обреден дом" извършва на залата за радостни ритуали. Парите са от собствени средства на дружеството, каза за НДТ управителят на фирмата Светлин Георгиев. Той обясни, че се извършва основен ремонт на покрива, който през зимата на миналата година е започнал да протича. За да не се стигне до това - при дъжд да капе на главите на младоженците, е започнал ремонтът на покрива. Той включва подмяна на гредите, на ламперията, цялостна подмяна на циглите, на водосточните тръби, нови капандури и т.н.
Предстои пак със собствени средства залата на Обредния дом да се оборудва с климатици. Предвижда се до края на октомври сградата да бъде газифицирана. Намерението на фирмата е да се направи допълнително озеленяване, ефектно осветление, озвучаване и във фоайетата на сградата на Обредния дом.
Ръководството на общинската фирма си е поставило за задача и да актуализира фолклорния вариант на ритуала сватба, каза още С. Георгиев.
 


Сходни връзки

РЕМОНТИРАТ ЗАЛАТА НА ОБРЕДНИЯ ДОМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди