изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:34 EEST
С 14 ПРОЦЕНТА УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ В "Е.ОН"    
ОбществоЗа това е постигнато споразумение със синдикалните лидери д-р Желязко Христов - на КНСБ и д-р Константин Тренчев - на КТ "Подкрепа"

"Е.ОН" България, което е собственик на "Електроразпределение-Варна", със структура и в Добрич, е постигнало споразумение със синдикатите за увеличение на работните заплати на служителите, съобщиха за НДТ от компанията. След продължителни разговори е договорено 14% средно увеличение на основните работни заплати, считано от първи юли т.г. С цел по-бързо нарастване на по- ниските възнаграждения ще бъде съгласуван и механизъм за определяне на конкретния размер на индивидуалното увеличение, информират от "Е.ОН". Предвиден е и 14% бонус върху основните работни заплати. До края на 2006г. ще бъде разработена бонусна система, обвързана с резултатите от представянето. Тя ще влезе в сила през 2007 година. Постигнатo е съгласие през първото тримесечие на 2007г. да стартира ново договаряне на работните заплати за 2007г., което да влезе в сила от началото на април.
От компанията информират, че инвестират в подобряване условията на труд. Закупени са телефони за мобилните екипи на регионалните центрове. Компанията усилено инвестира в различни видове обучения на служители - техническо, езиково и др. Всички служители на групата на Е.ОН България се ползват от допълнително здравно и пенсионно осигуряване, разходите за които са изцяло за сметка на компанията.
 


Сходни връзки

С 14 ПРОЦЕНТА УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ В "Е.ОН" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди