изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:13 EEST
СКЪСАН КРАН ОСТАВИ ДОБРИЧЛИИ ДЕНОНОЩИЕ БЕЗ ВОДА    
НовиниОт водното дружество обещават, че няма да оставят целия град без вода за 24 часа заради водопровода по ул. "Сан Стефано"

Граждани, които живеят по бул. "3 март" алармираха вчера, че са нямали вода около 24 часа. Чешмите им пресъхнали около 11 часа в сряда. Водата дошла отново едва към 11 часа на следващия ден.
Причина за липсата на вода по бул. "3 март" е скъсан кран по водопроводната мрежа в града. Аварията е констатирана и вече е отстранена, каза вчера пред НДТ управителят на "ВиК"-Добрич Величко Василев. Той категорично отрече и слуховете, че предстои целият град Добрич да остане без вода за едно денонощие заради свързването на новия водопровод по ул. "Сан Стефано". В. Василев припомни, че ремонтът се извършва от "Овъргаз" по договор с община Добрич, а водната фирма само помагала. Шефът на водното дружества каза, че и вчера се е извършвало свързване на част от водопровода по тази улица, но е била спряна водата само в района на ул. "Независимост" и ул. "Сан Стефано". Стараем се максимално да ограничим спирането на вода, каза В. Величков. И добави, че заради свързването на този водопровод ще има нови спирания на вода, но било невъзможно целият Добрич да остане без вода за цяло денонощие.
 


Сходни връзки

СКЪСАН КРАН ОСТАВИ ДОБРИЧЛИИ ДЕНОНОЩИЕ БЕЗ ВОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди