изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:43 EEST
НАД 25 МИЛИОНА ЕВРО ЩЕ ИНВЕСТИРА БЪЛГАРО-ФРЕНСКА КОМПАНИЯ В КАВАРНА    
НовиниДо два месеца ще бъдат завършени първите два проекта на "Евросилекс". 95 на сто от апартаментите в изградените вече комплекси "Свети Георги" и "Марина резиданс" са закупени, предимно от чужденци


  Три нови проекта лансира българо-френската компания "Евросилекс". Те са за изграждане на комплекси край морето на Каварна. Фирмата вече има изградени два подобни комплекса. Те ще бъдат завършени до два месеца, информира управителят на компанията Станислав Генов.
Вила "Свети Георги" включва общо 25 жилища, а "Марина резиданс" - 32 апартамента. Двата комплекса са изградени на съседни парцели и отстоят на 250-350 м от плажа. Разгънатата застроена площ за всяка сграда е над 3400 кв.м. По-голяма част от жилищата са продадени още на зелено. 75 на сто от купувачите са британци. Другите нови собственици на апартаменти в комплексите са американци, французи, има испанци, а също и купувачи от Хонг Конг. С жилища в комплексите са се сдобили и собственици на земя, които по този начин са обезщетени.
"Евросилекс" ООД ще инвестира над 25 милиона евро в трите нови  жилищни проекта в Каварна. През тази седмица беше презентиран първият от трите нови проекта - "Етърнити". Той ще включва около 100 студия, едностайни и двустайни апартаменти. Те ще са изградени на площ от 9 декара. Ще има и сграда за обществено обслужване с открит панорамен бар на покрива, ще има закрит плувен басейн, магазини. Комплексът ще е с охрана, видео наблюдение. Има варианти той да включва мини козметичен център или фитнес център. Ще е с богато озеленяване, с изкуствени водоизточници. Почти от всички апартаменти в комплекса ще има гледка към морето, увери Станислав Генов. Другите два комплекса, които "Евросилекс" ще започне да строи от началото на 2007 г., ще бъдат подобни. Единият от тях ще има богата спортна база с много спортни площадки, тенискортове, баскетболни игрища и т.н., с много търговски площи. Те все още са на етап идейни проекти. Очаква се по-голяма яснота за това - какво ще включват, да има след около месец, информираха от компанията.
 


Сходни връзки

НАД 25 МИЛИОНА ЕВРО ЩЕ ИНВЕСТИРА БЪЛГАРО-ФРЕНСКА КОМПАНИЯ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди