изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:17 EEST
Номерът на личната карта в Турция става и данъчен номер    
По светаАнкара. От 1 ноември номерът на личната карта в Турция официално става и данъчен номер, като още от 1 юли данъчните служби на практика са започнали да използват в работата си номерата на личните карти на гражданите, пише днес електронното издание на вестник “Заман”.

Досега министерството на финансите съчетаваше данъчните номера на турските граждани, които бяха получили такива, с номерата на техните лични карти и полученото 11-цифрено число като данъчен номер ставаше и новият номер на личната им карта. За предотвратяване на евентуални проблеми е предвиден преходен период от 1 ноември 2006 година до 1 януари 2007 година, през който ще е възможно да се извършват операции по стар данъчен номер или по номер на личната карта. От 1 януари 2007 година всички физически лица, които са турски граждани, ще използват като данъчен номер само номера на личната си карта. За физическите лица, които не са турски граждани, остава досегашното положение – използване на 10- цифрения данъчен номер, който им е даден от данъчните служби в страната.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Номерът на личната карта в Турция става и данъчен номер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди