изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:22 EEST
ВЕСЕЛ КАРНАВАЛ ЗАРАДВА ДЕЦАТА НА ТЕРВЕЛ    
ОбществоЗа трета поредна година в рамките на ваканционна програма  "Наше лято" община Тервел и общински детски комплекс "Малкият принц" организираха пъстър летен карнавал.

 Събитието бе предшествано от изработване на карнавални маски, които децата правиха с помощта на преподавател от комплекса. Тази година участниците в карнавала бяха 31, на възраст от 2 до 16 години. Децата пресъздадоха образи на любими приказни и филмови герои. Карнавалът започна с шествие около градския фонтан, продължи с представяне и класиране в заведение на общината и завърши с награждаване и почерпка за малките участници и техните старателни майки и баби.
Журито присъди две награди за най-малък участник, отличи децата с  най-атрактивни костюми и най-добре представилите се. Кулминацията бяха наградите за Мис и Мистър Бал. Мис Бал стана Петя Михова от София, която гостува в Тервел. Тя бе отличена за образа на индийка, който чудесно съчета грациозната и фигура с добре изработения костюм. Мистър Бал стана Веселин Станков от Тервел с неговия образ - латино мишка.
Общината осигури награди за всички участници - красиви грамоти и награди - призови и поощрителни. НДТ

 


Сходни връзки

ВЕСЕЛ КАРНАВАЛ ЗАРАДВА ДЕЦАТА НА ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди