изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:06 EEST
Бойко Борисов: Президентски избори са ми най-лесни, но не съм мотивиран за тях    
НовиниСофия. “Преди няколко месеца предупреждавах, че Иван Костов работи за победата на Първанов и че няма да има единен десен кандидат. Това стана факт и кара истинските десни партии да се тормозят и да искат да намерят печеливш вариант”. Така кметът на София Бойко Борисов коментира издигането на неговата номинация за кандидат президент от БЗНС, предаде репортер на Агенция “Фокус”.


“Благодарих им вчера, днес ще се видя с тях. Това е една добра оценка за моята работа. Все пак се надявам някой ден наставниците на г-н Неделчо Беронов да му позволят да ми се обади. Първият въпрос, който ще му задам , е дали е съгласен с искането на Иван Костов да ме свали от кметското място на София, за да могат да оберат Софийски имоти”, посочи Борисов.
Столичният градоначалник каза още, че негова цел са парламентарните и местните избори.
“Тези президентски избори са ми най-лесни, но не съм мотивиран за тях. Аз искрено се надявах, че ще има сериозен десен кандидат, който ГЕРБ да подкрепи”, добави столичният градоначалник.
Борисов днес откри първата рехабилитирана отсечка от започналите миналата седмица ремонти на основни пътни артерии в столицата.
Галина ГИРГИНОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Президентски избори са ми най-лесни, но не съм мотивиран за тях | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.62 секунди