изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:04 EEST
Борисов: Най-лошата посока е, ако Първанов даде добра оценка на коалицията    
НовиниКметът на София Бойко Борисов заяви, че ще съобщи решението си за президентските избори, след като станат ясни другите кандидат-президенти и чуе оценката им за тройната коалиция. Нека да изчакаме президентът Георги Първанов да каже своята оценка. Няма да е честно към избирателите да не даде оценка за коалицията. В момента има безпрецедентно в българския политически живот състояние на политическите партии – да се срамуват да издигнат свой кандидат-президент, коментира столичният кмет.


Да бягат и да се крият зад инициативни комитети е пълна девалвация на политическата класа. Моето решение е свързано в зависимост от това какво ще последва от оценките за коалицията и съответно за г-н Костов от другите двама кандидат-президенти, каза още той.

Борисов коментира и изказването си, че ГЕРБ ще издигне свой кандидат за президентските избори, ако те тръгнат в лоша посока. Най-лошата посока е, ако президентът Първанов даде добра оценка на коалицията и ако негов успех на президентските избори бъде признат за успех на тройната коалиция, подчерта Борисов. Това според него гарантира, че няма да има предсрочни избори и тази коалицията ще продължи по същия начин да граби до края на мандата си. Тогава вече имаме варианти, които ще съобщя, когато дойде моментът, допълни той.

Моята цел винаги е била парламентарните и местните избори. Тези президентски избори са ми най-лесни, но някакси не съм мотивиран за тях, каза още кметът на София. Ако Беронов ми се обади, ще го питам съгласен ли е с искането на Костов да ме свали като кмет, за да могат да оберат “Софийски имоти”, допълни той. Борисов днес откри първата рехабилитирана отсечка от започналите миналата седмица ремонти на основни пътни артерии в столицата. /БГНЕС
 


Сходни връзки

Борисов: Най-лошата посока е, ако Първанов даде добра оценка на коалицията | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди