изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:13 EEST
РУМЪНСКАТА СЕНЗАЦИЯ МОРАНДИ ПЯХА В АЛБЕНА    
ТуризъмГрадусът на настроението повдигаха и 6 прекрасни танцьорки

Най-новата румънска сензация Моранди направиха страхотно шоу в най-голямата дискотека в Албена G Point във вторник вечерта. Ранди и Мариус представиха пред малкото публика песните от най-новия си албум, който тепърва се подготвя да излезе на пазара. Те изпяха и станалата вече хит песен "У-ла-ла", която е на четвърто място в музикалните класации. Мариус и Ранди /Моранди/ пристигнаха в черноморския курорт директно след участие в Лондон, а след шоуто в Албена продължиха своята обиколка, в която влизат страни от Европа, както и съседните ни Турция и Албания. Изпълненията им бяха на много високо ниво и пяха абсолютно на живо, като градусът на настроението бе повдиган и от 6 от 10-те танцьорки и прекрасните им денс-изпълнения. Лайф бендът на Моранди пристигна в курорта "Албена" с два микробуса в късния следобед във вторник, но момчетата се появиха в Албена с два часа закъснение, защото объркали пътя от Букурещ, където кацнали след концерта в Лондон, до Албена. На импровизираната пресконференция момчетата заявиха, че искат да превземат Европа, а защо не и Япония. "Имаме подписан договор с английската компания "Юнивърсълмюзик" и новият ни албум ще излезе с това име" - каза Мариус, като допълни, че турнето им в Европа е със съдействието на същата музикална компания. Самият нов албум "Майн фийлдс" се очаква тази седмица да се появи на музикалния пазар в Германия, Италия, Франция и Испания.
Моранди имат своя запазена марка - преобръщането на вокалите. "Трудно е изпълнители от Източна Европа да пробият в световния музикален пазар, но който има талант, трябва да опита" - каза още Мариус. В момента той работи по проекти във Франция, Швеция и други европейски страни. Музикантите твърдят, че това, което най-много се харесва в Европа, е миксът между етно, денс и клубна музика. "Това правим ние и новият ни албум е изцяло в този стил" - добави изпълнителят.

СНИМКА НА ГРУПА "МОРАНДИ"

 


Сходни връзки

РУМЪНСКАТА СЕНЗАЦИЯ МОРАНДИ ПЯХА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди