изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:18 EEST
КАВАРНА - ДОМАКИН НА ФЕСТИВАЛ НА БОЙНИТЕ СПОРТОВЕ    
СпортНа 2 септември в Каварна ще се проведе фестивал на бойните спортове, под мотото "Морето и бойните изкуства - многообразие и сила".

Това съобщи за НДТ Десислава Якимова - директор на дирекция "Образование, младежки дейности и спорт" в община Каварна. Организатори на проявата, която се провежда за трета поред година в морския град, са Централният полицейски карате-клуб София и община Каварна. По време на феста ще бъдат представени 15 вида бойни спортове от елитни български състезатели и инструктори. Демонстрации на отделни техники любителите на тези спортове ще могат да наблюдават на площада пред читалището. Участие във феста тази година са заявили също от Центъра за бойна подготовка на МВР. Проявата е под патронажа на кмета на Каварна Цонко Цонев. Д. Якимова добави още, че в началото на учебната 2006/2007 г. в Каварна ще бъде учреден филиал на Централния полицейски карате-клуб. "В него ще членуват деца от града, но ще има възможност да се включват и възрастни, които искат да се обучават на техники за самоотбрана" - допълни още Д. Якимова.
 


Сходни връзки

КАВАРНА - ДОМАКИН НА ФЕСТИВАЛ НА БОЙНИТЕ СПОРТОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди