изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:38 EEST
СЛЕД 10 СЕПТЕМВРИ ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ    
СпортПървата тренировка на волейболистите на "Добруджа" ще бъде след 10 септември, обяви изпълнителният директор на клуба Георги Василев, който е мотивиран още тази година да върне отбора в първенството.

Първоначално той искаше да събере играчите на 4 септември, но това се оказа невъзможно, тъй като зала "Добротица" ще бъде заета със селскостопанското изложение.

"От федерацията заявиха, че ще играем във втора дивизия. Все още няма програма, но това се очаква да стане в следващите няколко дни. В началото на септември ще съм наясно и на кои състезатели ще разчитам. В момента водя преговори с ръководствата на "Славия", ЦСКА и "Левски", които са ми дали гаранция, че в Добрич ще пратят да играят едни от най-добрите си млади волейболисти, сред които и младежки национали. Заради опитните мъже в тези отбори, те все още не могат да се преборят за титулярно място. Вместо да стоят на пейката и да гледат, те ще облекат "жълто-зелената" фланелка, с която ще трупат опит", заяви Г. Василев. Той допълни, че на първата тренировка на отбора ще се явят бившите състезатели на "Добруджа" Боян Боянов, Пламен Върбанов, Искрен Пенчев, Калоян Веселинов и др.    

 


Сходни връзки

СЛЕД 10 СЕПТЕМВРИ ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди