изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:14 EEST
ПРЕИЗБИРАНЕТО НА Г. ПЪРВАНОВ ЩЕ Е ПАГУБНО ЗА БЪЛГАРИЯ    
ПолитикаГеорги Първанов не би трябвало да е президент още пет години, защото това ще е пагубно за България. Това каза вчера в Добрич кандидатът за президент Неделчо Беронов. Той бе в града заедно с номинираната за негов вице Юлияна Николова по покана на местния инициативен комитет. Негов председател е бившият председател на Окръжния съд в Добрич Жельо Лазаров.

Неделчо Беронов се закани да пребори Георги Първанов с истината, аргументите и фактите, които ще изнесе по време на предизборната кампания. Според него, президентът трябва да олицетворява единството на нацията, да защитава не една партия или коалиция от партии. В това отношение сегашният президент имал много пропуски. По повод ситуацията около преговорите с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Беронов призова да изчакаме събитията, защото те не били в завършена форма. Призна, че нещата много са се усложнили, но не са добили окончателен вид. Той прогнозира, че след няколко дни ще има яснота и призова симпатизантите си за доверие и търпение. Появата на много кандидати от дясното пространство ползва Георги Първанов, каза Неделчо Беронов.
 


Сходни връзки

ПРЕИЗБИРАНЕТО НА Г. ПЪРВАНОВ ЩЕ Е ПАГУБНО ЗА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди