изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:55 EEST
КМЕТСТВОТО ПОДОБРЯВА БИЗНЕСКЛИМАТА В ЗОНА "СЕВЕР"    
НовиниСтартира проект за подобряване на инфраструктурата на стойност 470 хил. евро

Стартира изпълнението на първия проект на община Добрич, финансиран по Програма ФАР на стойност над 470 хиляди евро, съобщиха от пресслужбата на кметството. Със средствата ще бъде модернизирана и подобрена инфраструктурата в бизнес-зона "Север". Две фирми, избрани след проведени търгове през месец май и одобрени от Изпълнителната агенция ФАР към МРРБ ще изпълняват ремонтните дейности. "Строителна компания Трейс" АД от Стара Загора ще изгради канализационната система и ще извърши рехабилитацията на водопровода по улица "Ангел Стоянов". Реконструкцията на пътната настилка и ремонта на уличното осветление по същата улица ще бъдaт извършени от добричкия консорциум "Пътища и съоръжения". Строителният надзор ще се изпълнява от фирма "Деомид" ЕООД от Варна. Проектът на общината цели да бъдат създадени условия за подобряване на бизнес средата и повишаване на конкурентноспособността на местния бизнес чрез подкрепа на инвестиции в общинската бизнес-свързваща инфраструктура.
Миналата година кметството спечели проект на стойност 14 600 лв., с който бе подобрена информационната среда в зоната. Бяха поставени табели, които да ориентират кой кой е в зоната и къде се намира. Бе издаден и каталог на всички дружества в района. Зам.-кметът по икономическо развитие Галина Митева заяви, че това е поредната стъпка, с която общината цели подобряването и на бизнессредата, както и подпомагането на работещия бизнес.
 


Сходни връзки

КМЕТСТВОТО ПОДОБРЯВА БИЗНЕСКЛИМАТА В ЗОНА "СЕВЕР" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КМЕТСТВОТО ПОДОБРЯВА БИЗНЕСКЛИМАТА В ЗОНА "СЕВЕР"
Автор: Anonymous да 2006-09-06 @ 19:51 EEST

   Защо  ли  ул.  Ангел  Стоянов    се  олицетворява  с  бизнес  зона СЕВЕР   ????!!!!!!!  Кои  фирми  са  разположени    там  и  имат  ли   връзка  с  лица  от  Общонската  администрация  или  съветниците??!!

   Господа   ЖУРНАЛИСТИ   защо  не  попитате  Кмета  и   ОБщинските  съветници  откъде  този  интерес  към  тази  улица????!!!!!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди