изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:43 EEST
ДОБРИЧ - ПЪРВАТА ОБЩИНА С ЕВРОПЕЙСКИ ПАСПОРТ    
НовиниОбщина град Добрич има вече европейски паспорт. Всъщност става дума за оригинално хрумване на кметството да презентира града ни пред гости и партньори от други страни с разработването и издаването на европаспорта. Той самият представлява визитна картичка на общината, издадена в тираж от 1000 броя.

Размерът и видът на книжката са колкото един стандартен международен паспорт, като на корицата е изобразен гербът на общината, заобиколен от 12-те звезди на Евросъюза. На първата страница на паспорта е отбелязано, че Добрич е първата българска община, удостоена с Флага на честта на Съвета на Европа. Оригинално е хрумването и за представянето на общината. В следващите страници под формата на "визи" е представена накратко и с хубав снимков материал визията на града в исторически, културен план, туристистически възможности, както и условията за бизнес, работа и образование в града. Всички "визи" са подпечатани с герба на кметството и 12-те звезди на ЕС.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ - ПЪРВАТА ОБЩИНА С ЕВРОПЕЙСКИ ПАСПОРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди