изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:32 EEST
АВАРИЙНА СПИРАЧКА СПАСИ ВЛАК "АЛБЕНА"    
ЛюбопитноВ 5.55 часа на 17 септември, на изхода на гара Своге, в посока София, са дерайлирали два вагона на бързия влак "Албена" /Кардам-София/, стана известно вчера.

 Вагоните са излезли от релсите, без да се преобърнат. Жертви и пострадали няма... Инцидентът станал по технически причини... Преобръщането на вагоните било предотвратено, след като пътник или железничар е задействал аварийната спирачка.
РИБАРСКИ КОРАБ ГРЪМНА В БАЛЧИК
Рибарски кораб "Русалка", собственост на рапанджия от каварненското село Българево, бил взривен около полунощ на 16 септември на порт "Дионисополис", научи НДТ от РДВР в Добрич. Взривът избухнал на кораба на яхтеното пристанище в 23.30 часа. Освен пораженията по високата част на борда на кораба, взривната вълна засегнала леко и други плавателни съдове, оставени на местостоянка в порта. Според информация на полицията в Балчик, корабът бил собственост на Атанас Панайотов и бил закотвен в яхтеното пристанище от няколко дни.
НДТ - 18 септември 1996 г.
 


Сходни връзки

АВАРИЙНА СПИРАЧКА СПАСИ ВЛАК "АЛБЕНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди