изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:16 EEST
ПЕТИМА КАНДИДАТИ ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ДОБРИЧ    
ЛюбопитноПет предложения за удостояване със званието почетен гражданин на Добрич през 1996 г. са дали групите на общинските съветници, научи НДТ, но до консенсус още не били стигнали.


Предложенията на БСП били за Дора Габе и арх. Витлием Чалъков. От СДС пък предложили трима - д-р Петър Маринов /кардиолог/, първия олимпийски шампион по бокс Борис Георгиев-Моката и художника Янко Атанасов, казаха за НДТ осведомени.

СТУД ЩЕ МОРИ УЧИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ
Още незапочнали редовни учебни занятия, добричките училища са изправени пред затваряне поради липса на средства за отопление. Негово височество министър Илчо Димитров заяви, че около 60 процента от училищата в България са осигурени с топло през зимата. По всяка вероятност в това число е включено и самото министерство и висшите образователни чиновници няма да мръзнат. Добричките училища обаче със сигурност са в останалите 40 процента, които ще работят на принципа "Спасявайте се сами и поединично".
НДТ - 19 септември 1996 г.

 


Сходни връзки

ПЕТИМА КАНДИДАТИ ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди