изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:33 EEST
РАЗДЕЛЕН ПРАЗНИК НА ДОБРИЧ    
ЛюбопитноДенят на Добрич, който трябваше да обедини добруджанци, отново ги раздели. Раздели ги на работещи и неработещи на празника.

 Раздели ги на участващи в официалната или неофициалната програма. Раздели ги на избиратели и избрани. Вчерашният празник ще запомнят като такъв учениците, за който той бе неучебен, и работещите, чиито шефове решиха в подопечните им фирми 25 септември  да бъде неработен. Други - останали на работното си място, гледаха как Добрич... празнува своето освобождение. Повечето от тукашните депутати пак си изнамериха по-важни дела и не удостоиха с присъствието си празника на добруджанци.
1200-1300 ЛЕВА НА ДЕН ИЗКАРВА МЕЧОКЪТ ГОШО
Марин и Ангел Величкови, заедно с техния питомец - 6-годишният мечок Гошо, пристигнали в Добрич от Стара Загора. За превозването на звяра ползвали специална клетка за животни. Под звуците на гъдулката Мария събира волни "пожертвования" от клиентите и не се оплаква от припечеленото - 1200-1300 лева на ден. Лятото било още по-добре, защото чужденците в курортите били много щедри. Мечокът, купен специално от зоопарка в Плевен за 20 000 лева, яде дневно около 14 хляба.
НДТ - 26 септември 1996 г.
 


Сходни връзки

РАЗДЕЛЕН ПРАЗНИК НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди