изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:41 EEST
Жозе Барозу: Избирането на датата 1 януари 2007 г. за България и Румъния е базирано на честна и безпристрастна преценка    
Европейски съюз Страсбург. Избирането на датата 1 януари 2007 г. за България и Румъния е базирано на честна и безпристрастна преценка, заяви председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Дурао Барозу във встъпителните си думи пред Европейския парламент, където представи мониторинговия доклад на Европейската комисия за напредъка на България и Румъния по пътя им към пълноправното членство в ЕС.

Комисията в качеството си на пазител на Договорите ще гарантира, че България и Румъния ще изпълняват задълженията си като пълноправни членове на ЕС, допълни още председателят на Европейската комисия.
Реформата в съдебната система и борбата с корупцията са сред областите, в които трябва да продължат усилията на страната.
Комисията ще докладва редовно пред Парламента за изпълнението на поставените пред двете държави изисквания, за да гарантира изпълнението на условията за редовно членство в ЕС и си запазва правото да наложи предвидените в договора за присъединяване предпазни клаузи.
 


Сходни връзки

Жозе Барозу: Избирането на датата 1 януари 2007 г. за България и Румъния е базирано на честна и безпристрастна преценка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.34 секунди