изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:30 EEST
ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС "ДОТ КОМ" - ОАЗИС ЗА ЛЕТНИЯ ОТДИХ    
ТуризъмПрез сезон лято'2006 хотелът е посрещнал гости от 35 държави в света

Лятото вече отмина и остава да се радваме на топлите дни на есента и т. нар. циганско лято. Ако все още ви гони носталгия по плажа и морето и вече планирате къде да отидете да почивате през следващата година - то препоръчваме ви хотелски комплекс "Дот Ком" в Албена. Хотелът работи по формулата аll inclusive и е разположен на около 950 м от плажа, на тихо и спокойно място. ИМа претенциите и отговаря на всички стандарти за фамилен клуб. Уникалната природа в Албена, в съчетание с модерна архитектура, високото ниво на обслужване и качество на предлаганите услуги гарантират пълноценна почивка и комфорт.
Самият хотел разполага с 327 модерно обзаведени стаи и общо 634 легла, които са разположени в 4 отделни тела. Има стаи за непушачи и пушачи. Обстановката е много приятна и комфортна. Стаите са в свежи тонове, което допълнително внася настроение у гостите на хотела.
Работейки по формулата аll inclusive, комплексът предлага на гостите си да ползват безплатно голям каскаден басейн за възрастни, басейн за деца и джакузи. На тяхно разположение са климатизиран ресторант, бар, паркинг. На рецепцията ви послещат млади и усмихнати хора, като там има възможност за наем на хладилник или сейф срещу допълнително заплащане, разрешени са домашни любимци. Хотелът е изцяло реновиран през 2002 г. и в стаите, фоайето, ресторанта и около басейна има възможност за WiFi достъп до безжичен интернет.
Ресторантът е климатизиран и към основната зала има още няколко допълнителни тераси, а край басейна е разположен снек-бар, който през целия ден е на разположение на почиващите, като предлага вкусни пици, скара, салати, както и студени безалкохолни и алкохолни напитки.
Целият комплекс се ръководи от вещата ръка на управителя Младен Тодоров. В тази нелека задача му помагат общо 125 колеги Вкусовете на гостите удовлетворява главният готвач на ресторанта Радостина Колева, а самият ресторант се управлява от Светла Чернева. Общо 10 хил. туристи през този сезон са почивали в хотела, като общият брой на реализираните нощувки е 73 хил., каза за НДТ Младен Тодоров. Той добави още, че хотелът е посрещнал гости от 35 държави от света, като най-отдалечената дестинация е Канада. Сред туристите, избрали "Дот Ком" за почивка са гости от Финландия, Ирландия, Израел, Малта, Нова Зеландия. "Основният туроператор, с който работим е немската фирма "1,2 флай", както и шведската фирма "Май травъл" - добави още Мл. Тодоров. От богатия си опит в туризма, той твърди, че най-близки по манталитет до българите са холандците. "Отговорността за управлението на такъв голям комплекс е като рулетка, всеки ден баровете трябва да излязат" - шегува се Тодоров и добавя, че за хората, работещи в туризма почивката е през зимата. На целия колектив управителят на комплекса пожелава от страниците на НДТ да реализират мечтите си в сферата на туризма, а на себе си - да бъде жив и здрав и безоблачно бъдеще.
 


Сходни връзки

ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС "ДОТ КОМ" - ОАЗИС ЗА ЛЕТНИЯ ОТДИХ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди