изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:08 EEST
8 ОБЩИНИ СЕ ПРЕЗЕНТИРАТ НА ПЛОВДИВСКИЯ ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР    
НовиниОбщина град Добрич, заедно с още 7 общини от страната участват тази година на есенното изложение на Пловдивския панаир с общ щанд, който е организиран със съдействието на Агенцията за инвестиции и Фондация за реформа в местното самоуправление. Това заяви за НДТ зам.-кметът по икономическо развитие и евроинтеграция Галина Митева.

 "Добрич се представя на есенното техническо изложение за първи път. Общо 3900 фирми участват в изложението тази година, като 11 от тях са от Добрич" - разказа още Г. Митева. Участниците в панаира отчитат също небивал интерес от страна на изложителите. Общо 12 държави са представени официално на панаира. "Община Добрич се представя с икономическия си профил, както и с възможностите, които предлага за привличане на инвестиции. Основният акцент е теренът от 424 дка, предоставен ни от МО, където общината по програма ВЕГА, заедно с ААМР е подготвила промоционални материали и има намерение за развие бизнес парк" - добави Г. Митева. Всички останали общини, също презентират възможностите за бизнес, които предлагат. Сред участниците на щанда на кметствата е и община Добричка, добави зам.-кметът Г. Митева. Снощи кметствата организираха коктейл, на който бяха поканени всички заинтересовани да се запознаят с възможностите за бизнес на територията им.
 


Сходни връзки

8 ОБЩИНИ СЕ ПРЕЗЕНТИРАТ НА ПЛОВДИВСКИЯ ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.00 секунди