изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:57 EEST
Мисията на тризначките сащиса съквартирантите, Панайотчо е сразен    
Любопитно

За разлика от вчерашната вечер, изпълнена с много сълзи, най-вече от страна на Пеньо, и хули към неосъзнатия младеж от страна на съквартирантите, разкриването на мисията на Вяра, Надежда и Любов предизвика бурен смях и френетична радост в Къщата.



Панайот пръв има честта да разбере, че през последните няколко дни е бил не с една, а с три жени. Появата на трите абсолютно еднакви сестри остави безмълвен гълъбовския Дон Жуан.

Единствената реакция, която успя да измайстори на лицето си Панайот, бяха широко отворени, но празни очи, които не могат да съберат тройната Вяра в разума му.

Тъй като съгражданинът на поп-фолк дивата Емилия успя да се забърка и в двете тайни мисии, Биг Брадър го възнагради с удоволствието да наблюдава реакцията на останалите съквартиранти при съобщаването на новината.

След като излезе с Вяра от изповедалнята, Панайот кротко и все тъй безмълвно седна на едно от канапетата и зачака появата на Надежда.

Нахлуването на втората сестра в хола предизвика бурни викове, смях и дивашко подскачане на съквартирантите около двете сестри.

През смях двете благоевградски русокоски успяха да обяснят, че са имали мисия, която е повече от успешна и оттук насетне ще живеят заедно в Къщата.

Сащисани, останалите се надпреварваха да отгатват кой кога и с коя от двете е говорил. Предположенията им се разбиха на пух и прах с появата на третата близначка- Любов.

Никой от участниците в шоуто не беше виждал тризначки на живо и очевидно на трите момичета предстои дълга нощ на разяснения и уточняване с останалите.

Новината, че бюджетът няма да намалее с още 50% ( каквото беше наказанието за тризначките при неуспешна мисия), допълнително повиши градуса на положителни емоции в Къщата и нервите покрай Пеньо-Пепи от миналата вечер се изпариха напълно.

Изглежда всички свикнаха вече, че Пепи е мъж и не отритнаха чирпанеца. През нощта след обявяването на истината съквартирантите подложиха Пепи на кръстосан разпит, като всеки се интересуваше от различна страна на въпроса с неустановената сексуалност.

Тодор сподели, че за него хомосексуализмът е болест, но се успокои като разбра, че Пепи е спал само с момичета. Лили настоятелно искаше да разбере подробности около интимния му живот, а Панайот го заплаши, че ще обръсне главата му докато спи заради ласките, които двамата си размениха първата вечер.

Гълъбовският левент продължава да твърди, че Пепи е този, който е посегнал към интимните му части, без да си дава сметка, че камерите на предаването работят непрекъснато и в крайна сметка истината за любовните му копнежи към Пепи ще излязат наяве.

Любовните флуиди витаят не само около Панайот. Водещият на живото шоу Ники Кънчев намекна, че е имало интимности между Тодор и Ева, както и между Павел и Палома, но подробностите за това ще станат ясни по-нататък.

http://www.tialoto.bg/

 


Сходни връзки

Мисията на тризначките сащиса съквартирантите, Панайотчо е сразен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди