изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:48 EEST
МНОГО СМЯХ И ЗАБАВЛЕНИЯ НА ПЪРВИЯ УИКЕНД ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ    
ОбществоСладък уикенд с много настроение и сладолед организира за първи път Международен колеж Албена в Добрич. В рамките на двата почивни дни в заведението в Летния театър от 10 часа сутрин до 15 ч. след обед имаше игри и забавления за всички възрасти.

Идеята на организаторите бе да поднесат своеобразен уикенд за родителите и техните деца, като предложат забавления както за едните, така и за другите. Спонсори на проявата бяха добричката фирма "Изида" и "Нестле". Купонът започна в събота сутринта, като за неговото неформално откриване специално дойдоха зам.-областният управител д-р Евгения Георгиева и ректорът на МК Албена Тодор Радев. Първата игра бе за любителите на рисуването. Всеки, които пожела, имаше възможността да направи портрет на някой от официалните гости, сред които бе и представител на "Нестле". Наградата грабнаха две 14-годишни девойки от Езикова гимназия за портрети на Т. Радев и д-р Георгиева, които много се забавляваха, докато позираха на младите художници. Истинска суматоха и много смях предизвика и надпреварата за пукане на балони с голи ръце. Имаше и конкурс за изпълнители, като извън класацията на импровизираната сцена се изяви и дуо "Кокони", които предизвикаха бурните аплодисменти на присъстващите. Сред закачките, които организаторите предложиха на малчуганите и техните бащи, майки, баби и дядовци, бяха надпиване с бира, но не как да е. Родителите нямаха право да пипат бутилката, а пенливата течност им бе давана от техните деца. Победител бе този, който пръв изпие бирата. В неделния ден надпреварите продължиха, като майките показаха сръчност и умения в приготвянето на бъркани яйца, децата се теглиха с въже, а за любителите на по-буйните атракции бе предвиден дуел с водни пистолети. И през двата дни, основният спонсор на първата по рода си проява - "Изида" бе осигурила сладоледи на корем и мало и голямо похапна до насита от сладките, ледени изкушения. На победителите в отделните надпревари "Нестле" подари плувни бордове.
 


Сходни връзки

МНОГО СМЯХ И ЗАБАВЛЕНИЯ НА ПЪРВИЯ УИКЕНД ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди