изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:39 EEST
ОТЛАГАТ ДЕЛО СРЕЩУ КЕХАЙОВ, ЗАРАДИ ЛИПСА НА ПРОКУРОР    
Новини

Насроченото за днес поредно заседание на Окръжния съд по делото срещу Панайот Кехайов за придобиване и държане без надлежно разрешително на рискови наркотични вещества - 68 ампули диазепам и 300 таблетки бромазепам на обща стойност 203,94 лева, няма да се състои. Новината съобщи съдия Атанас Каменски, който уточни, че причината процесът да не се гледа днес е, че наблюдаващият прокурор по делото Румен Георгиев е в командировка.



В същото време Окръжната прокуратура не е в състояние да изпрати в този процес друг представител на държавното обвинение.

Припомняме, че наркотичните вещества бяха открити в кутия при полицейска проверка на 19 октомври 2001 г. на рецепцията на общежитието по ул. "Калиакра", което скандалният бизнесмен стопанисваше.

Пред съда Кехайов вече заяви, че не е виновен и че не е знаел, че това са рискови наркотични вещества. Той каза, че ампулите диазепам са му били предписани с лечебна цел, заради хипертонията му. Снабдил се е с медикаментите преди да бъде въведен специален режим за закупуването им. НДТ

 


Сходни връзки

ОТЛАГАТ ДЕЛО СРЕЩУ КЕХАЙОВ, ЗАРАДИ ЛИПСА НА ПРОКУРОР | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОТЛАГАТ ДЕЛО СРЕЩУ КЕХАЙОВ, ЗАРАДИ ЛИПСА НА ПРОКУРОР
Автор: Anonymous да 2006-10-11 @ 09:26 EEST
Хайде бе нямало прокурор, ами като и те са него.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди