изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:10 EEST
БОКСЬОРКИТЕ НА "ДОБРИЧ" СЕ ЗАВЪРНАХА С КУПАТА ЗА ВТОРОТО МЯСТО    
СпортОтборът на "Добрич" с треньор Стефан Петков зае второ място в турнира за купата на България по бокс за жени, който се проведе в залата на ЦСКА в София.

Тимът се завърна с едно първо и две втори места в отделните категории. При 46-килограмовите Неджмие Хасан надделя на полуфиналите над съгражданката си от боксов клуб "Добруджа" Велина Монова с 32:25 точки. В спора за първото място възпитаничката на Петков победи и боксьорка от Разград. В кат. до 48 кг Керанка Пантелеева не излезе за финалната си среща със Севда Асенова от Русе и така остана втора. Нейната сестра Пламена Пантелеева също приключи на втора позиция, след като загуби финалната си среща в кат. до 50 кг. Тук победителка стана Милена Колева от Сливен. При 54-килограмовите триумфира добричлийката Стойка Петрова, която в момента е състезателка на НСА-Анел.

В кат. до 57 кг №1 е Светлана Каменова. След като спечели първото място, тя донесе ценни точки за класиране на нейния тим "Добруджа" в ТОП 10 на България, който завърши на шесто място в таблицата.

В крайното подреждане първи са състезателките на НСА-Анел, а с купа за второто място се завръща съставът на "Добрич". Трети остана тимът на Сливен. НДТ

 

 

 


Сходни връзки

БОКСЬОРКИТЕ НА "ДОБРИЧ" СЕ ЗАВЪРНАХА С КУПАТА ЗА ВТОРОТО МЯСТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди