изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:28 EEST
Турското обединение на Кунгюн заседава в Разград    
НовиниЗаседание на Управителния съвет на Националното турско обединение ще се проведе следобед в Разград, научи “Дарик радио” от неговия председател Мендерес Кунгюн. От съображения за сигурност Кунгюн отказа да оповести точното място и час на форума.

Няколко въпроса ще дебатират членовете на турското обединение. С най- голям интерес се очаква становището на формацията за предстоящите президентски избори.

Очаква се в специален призив-обръщение Националното турско обединение да се обърне към турците в България и изселниците в Турция за участието им в изборите на 22-ри октомври. Според лидера на обединението, в призива –подкрепа на турското формация щяло да има изненади.

По време на заседанието ще се приеме и официално становище на обединението по проектозакона, свързан с арменския геноцид, който по думите на Кунгюн ще се обсъжда от френския парламент на 12-ти октомври.

На заседанието в Разград участниците щели да се запознаят със становището на Хелзинския комитет по юридическия статут на турското обединение.

Националното турско обединение бе създадено на връх Бузлуджа на 21-ви май, но по-късно Пловдивския съд отказа да регистрира Кунгюн и сподвижниците му.

http://darik.net

 


Сходни връзки

Турското обединение на Кунгюн заседава в Разград | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Турското обединение на Кунгюн заседава в Разград
Автор: Anonymous да 2006-10-13 @ 11:40 EEST
Да, това е нашата държава турците да си имат обединения, макар че им се забранява. Нека и ние българите си направим такива обединения в Турция и да си искаме двойно гражданство, може би тогава ще се оправи и икономиката ни.
Турското обединение на Кунгюн заседава в Разград
Автор: Anonymous да 2006-10-14 @ 13:14 EEST
s tazi nacionalistiçeska glava kadeto i da napraviş obedeneniye vse si sıştiya bokluk.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди