изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:00 EEST
РЕГИОНЪТ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ВОДНАТА ЦЕНА    
ЛюбопитноПодписка за уеднаквяване не цената на водата, валидна за цялата страна, се води във всички населени места на Балчишка община, съобщи за НДТ кметът Кръстьо Митев.

Балчиклии подели инициативата на съседната черноморска община - Каварна. Търпението им се изчерпало след последното покачване на водната цена - 98 лева за кубик... С подписката ще бъде запознат лично премиерът... И в Генералтошевския район инициативен комитет от общината откри подписка срещу правителствената политика за добруджанската вода... Екземпляри от подписката ще бъдат изпратени на президента, Народното събрание и министър-председателя.
МИТИНГ НА НЕДОВОЛНИ ЩЕ В ЧЕТВЪРТЪК ЩЕ СЪБЕРЕ
пред сградата на СДС в Добрич недоволни от политиката на кабинета на Жан Виденов, съобщи за НДТ зам.-председателят на СРС "Подкрепа" Трифон Кожухаров. Митингът ще бъде организиран от Обединените демократични сили в града по идея на СРС "Подкрепа" и ще бъде насочен предимно срещу въведените непосилни за добруджанци цени на хляба и на водата, уточни той.
НДТ 11 октомври 1996 г.
 


Сходни връзки

РЕГИОНЪТ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ВОДНАТА ЦЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди