изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:06 EEST
Отвлякоха жената на пазарджишки бизнесмен    
Ред и сигурностПолицията в Пазарджик работи по случай с отвлечена жена. Снощи около 20.00 часа в РПУ-Пазарджик е получен сигнал от 38-годишния пазарджиклия Б.С., че съпругата на неговия приятел и бизнеспартньор С.Н. е оставена в канал по пътя за септемврийското село Бошуля.

Информацията С.Н. получил чрез SMS по мобилния си телефон, съобщават от пресцентъра на МВР.


Веднага към мястото са изпратени дежурни автопатрули, които открили 29-годишната жена завързана. Тя е освободена и откарана за медицински преглед.

Около час и половина по-рано жената била качена насила в лека кола пред входа на жилищния блок, в който живее. След отвличането върху нея не е упражнено насилие, нито е станала обект на грабеж.


От ОДП-Пазарджик заявиха за news.bg, че на този етап от разследването няма да коментират, за да не се попречи на разследващите да изяснят случая, по който все още се работи от специално сформиран екип криминолози и оперативни работници.

Според полицията се прави всичко необходимо за изясняване на случая. Двамата мъже са се занимавали с търговия на черна и бяла техника.

От полицията в Пазарджик заявиха още, че отвлечената жена вече е разпитана.

 


Сходни връзки

Отвлякоха жената на пазарджишки бизнесмен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди