изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:38 EEST
Волен Сидеров: Турция да върне дълга за заграбените земи на тракийски българи    
ПолитикаКарнобат. Ако стана президент, ще работя Турция да върне дълга от 10 млрд. долара за заграбените през 1913 година земи на тракийски българи. Това заяви кандидатът за президент на “Атака” Волен Сидеров на среща със свои симпатизанти в Карнобат, предаде репортер на Агенция "Фокус".


Сидеров посочи, че Георги Първанов не е защитил нито социалните, нито военните, нито икономическите интереси на България. Лидерът на “Атака” обвини Първанов, че не е използвал правото си да налага вето на много закони, които са ограбили българите. “Никакви илюзии, че Първанов е социалният президент”, обърна се кандидатът за президент към събралото се множество. Сидеров посочи още, че Първанов е позволил да бъде разбита военната ни промишленост, както и на територията ни да бъдат установени чужди военни бази. “Настоящият президент не се противопостави и на много сделки, които са ограбили България”, посочи Сидеров.
“На 22 октомври предстои сражение от голямата война – да си върнем България. Ние сме българи и всички трябва да сме заедно в борбата”, заяви кандидатът за вицепрезидент Павел Шопов.
Никола ЛАЛОВ
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Турция да върне дълга за заграбените земи на тракийски българи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди