изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 ФЕВРУАРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 8 ФЕВРУАРИ



ОВЕН - Едно известие ще усили активността ви и ще стане повод да планирате следващите си дни. Умората ви е очевидна, но не пренасяйте служебните си проблеми у дома.

ТЕЛЕЦ - Близките ви имат нужда от вниманието ви към тях. Делата ви се подреждат според очакванията, а с тях ще подобрите и удобствата си. Бъдете стриктни в обещанията си.

БЛИЗНАЦИ - Днес не позволявайте на недоброжелатели да ви въвличат в интригите си. Въздържайте емоциите си, като запазите спокойствие и присъствие на духа.

ЛЪВ - Усилията ви ще се възнаградят и ще имате възможност да разгърнете потенциала си в реализацията на ваш проект. Не прекалявайте с разхода на енергия.

ДЕВА - Всяко излишество след време ще се наложи да бъде възстановено, но на по-скъпа цена. При решаване на проблемите си се допитвайте само до интуицията си.

ВЕЗНИ - Резултатите от работата ви са добри и това ви дава увереност, че сте на прав път. Ще се убедите, че усилията си заслужават. Бъдете предпазливи при боравене с пари.

СКОРПИОН - Едно ново усещане ви прави неспокойни, но и в известна степен щастливи. Скоро ще има развръзка и тя ще е положителна за вас и околните ви.

СТРЕЛЕЦ - Утрото ще ви зарадва с неочаквано добра вест. Самочувствието ви ще нарасне, предвид засиления интерес към вас. Ценени и предпочитани като партньори сте.

КОЗИРОГ - С премерен тон и подходяща усмивка постигате своето в работата си днес. Консултация със специалист ще ви бъде от голяма полза в служебен или личен план.

ВОДОЛЕЙ - Яснотата в отношенията с бизнес-партньорите изисква внимание, коректност и взаимно уважение. Съществува възможност договореностите да се провалят.

РИБИ - Резултатите ще са добри, ако се заемете с неща, които ви носят ведри настроение. Оставете си време за почивка и се насладете на компанията на любимите ви хора.

РАК - Бизнес - заниманията ви ще дадат резултати, но на по-късен етап. Проверявайте всяка информация свързана с работата ви и не оставяйте нещата ви да зависят от друг.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.04 секунди