изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:32 EEST
ПРИКЛЮЧВА ПРОЦЕСЪТ ЗА НАЙ-ЗВЕРСКОТО УБИЙСТВО В ОБЛАСТТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ    
Новини

За днес е насрочено да се гледа делото срещу 21-годишния Богомил Йорданов, който зверски уби и разпарчети в тервелското село Честименско 70-годишния Панайот Димитров.



Процесът е към своя край, тъй като остава да бъдат изслушани само вещите лица, изготвили ДНК-експертизата. Документът отдавна е в Добрич, но подсъдимият лично искал да чуе експертите, които са от София. Независимо, че се признава за виновен, с този ход обвиняемият удължи с няколко дни произнасянето на присъдата. Очаква се това да стане днес.

Пред магистратите младежът вече призна вината си и подробно разказа как изкормил стареца. НДТ припомня, че в ранните часове на 14 декември 2005 година в село Честименско той уби 70-годишния Панайот Димитров. След това отряза единия му крак и го остави в магазин. Оттам открадна стоки за 667 лева. Причина за най-зверското убийство в Добричка област през последните години стана конска амуниция на стойност около 30 лева. Възрастният мъж заварил Богомил в дома си, докато бившият затворник опитвал да я открадне.

Богомил е циганин. Неженен, безработен. Лежал в затвора за кражби. Живеел в тервелското село Честименско.

Подсъдимият може да получи максималното наказание в републиката - доживотен затвор без право на замяна. Най-малката присъда, която може да отнесе, е между 15 и 20 години. НДТ

 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧВА ПРОЦЕСЪТ ЗА НАЙ-ЗВЕРСКОТО УБИЙСТВО В ОБЛАСТТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди