изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:59 EEST
НЯМАШЕ ХЛЯБ, ИМАШЕ ИЗБОРИ    
ЛюбопитноВ Добрички регион изборите за държавен глава протекоха спокойно, без особени нарушения.

За президент гласуваха 118 574 от всички 185 368 избиратели. Добричлии предпочетоха Петър Стоянов и Жорж Ганчев пред Иван Маразов. В предизборния щаб на ОДС празнуваха, а в ОС на БСП, където е щабът на "Заедно за България", се вдигнаха скандали и се чуха искания за оставки... В магазините посрещаха табели "Хляб няма"... Освен в неработещите в неделния ден магазини на хлебозавода, насъщният почти не можеше да се намери и в частните. Причината за липсата на хляб в града, според производителите, била основно в подадените по-малко заявки от търговците.

ПАК ПОСКЪПВАТ ХЛЯБЪТ И ОЛИОТО
Хляб "Добруджа" се появява с цена до 77 лева след 4 ноември. Досега той липсваше от търговската мрежа, защото в "Хлебопроизводство и сладкарски изделия" нямаха брашно за него. В петък от фирмата са депозирали в общината новата му производствена цена от 68 лева... 122 лева на литър рафинирано масло в стъклени бутилки е новата производствена цена на олиото, произведено от ЕООД "Калиакра". Това ще рече, че в магазините на Добрич то ще струва до 140 лева без бутилката.

НДТ - 26 октомври 1996 г.

 


Сходни връзки

НЯМАШЕ ХЛЯБ, ИМАШЕ ИЗБОРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди