изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:43 EEST
Бойко Борисов: ГЕРБ няма да слуша стари лидери на партии    
Политика

Кметът на София Бойко Борисов и неформален лидер на ГЕРБ обяви, че част от неговите привърженици са гласували за Георги Първанов заради „яростното отношение на част от лидерите в дясно към нас". Според него е време проектът ГЕРБ да стартира.



Бойко Борисов заяви, че проектът ГЕРБ трябва да стартира и не мисли повече "да се съобразява и да слуша стари лидери на партии, защото те са довели до състоянието да няма какво да се избира". По-рано столичният кмет и неформален лидер на гражданското сдружение обяви, че ще създаде партията ГЕРБ на 3 декември. Още преди това тя стана част от разширения десен формат за преговори за общ десен кандидат, но в крайна сметка Борисов не подкрепи категорично Неделчо Беронов.

Кметът изрази надежда с работата си през следващата година сдружението да предложи варианти за избор на хората. Борисов коментира и факта, че над половината от гласувалите симпатизанти на ГЕРБ са подкрепили Георги Първанов. Според него те са се повлияли от факта, че негови приятели като Божидар Димитров и Цонко Цонев са били в предизборния щаб на президента. „Европа няма да му позволи да победи, дори и да направи чудеса“, каза той по адрес на Волен Сидеров.

Официалният сайт на ГЕРБ

http://news.bulgarianpost.com/

 


Сходни връзки

Бойко Борисов: ГЕРБ няма да слуша стари лидери на партии | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди