изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:16 EEST
СЪВЕТНИЦИТЕ ИЗБРАХА УПРАВИТЕЛЯ НА СТОМАТОЛОГИЯТА ЗА ЛИКВИДАТОР НА ДРУЖЕСТВОТО    
НовиниНа провелото се вчера заседание на Общински съвет Добрич местните парламентаристи трябваше да изберат ликвидатор на "Стоматологичен център - I - Добрич" ЕООД, след като със свое решение 36-5/29.11.2005 г. бяха приели дружеството да бъде обявено в ликвидация.

Пред съветниците Д. Николова представи резултатите към 30.06.2006 г., според които приходите на дружеството са нараснали с 5.66 % спрямо същия период за миналата година, но разходите са нараснали с 15.38 % и като цяло финансовият резултат е отрицателен. Предложени бяха три варианта за избор на ликвидатор. В хода на дискусиите д-р Георги Желев поиска като точка в проекто-решението да бъде записано, което бе и прието от колегите му, в срок до края на ноември постоянната комисия по здравеопазване да получи от кмета концепция за сградата на Стоматологията, която да се запази за медицински дейности. Ивелин Пейчев от групата на СДС предложи и четвърти ликвидатор - д-р Меглена Попова, която бе и управител на дружеството, с мотива, че не противоречи на законовата уредба. След гласуване за всеки един от предложените ликвидатори се стигна до избор между д-р Попова, предложена от колегата си по партийна и професионална линия, тъй като Ив. Пейчев е зъботехник, и предложения от кметския екип Недко Стоянов. Проведеният "балотаж" между двамата в залата класира с 25 гласа на първо място д-р Попова, която бе избрана за ликвидатор на Стоматологията.
 


Сходни връзки

СЪВЕТНИЦИТЕ ИЗБРАХА УПРАВИТЕЛЯ НА СТОМАТОЛОГИЯТА ЗА ЛИКВИДАТОР НА ДРУЖЕСТВОТО | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СЪВЕТНИЦИТЕ ИЗБРАХА УПРАВИТЕЛЯ НА СТОМАТОЛОГИЯТА ЗА ЛИКВИДАТОР НА ДРУЖЕСТВОТО
Автор: Anonymous да 2006-11-01 @ 09:19 EET
Не ликвидирайте стоматологията, бедните кой ще ги лекува, нали всички съветници сте за народа за гражданите на нашия хубав град и без зъби ще останем.
СЪВЕТНИЦИТЕ ИЗБРАХА УПРАВИТЕЛЯ НА СТОМАТОЛОГИЯТА ЗА ЛИКВИДАТОР НА ДРУЖЕСТВОТО
Автор: Anonymous да 2006-11-01 @ 09:27 EET
А ние бедните българи къде ще си лекуваме зъбите ?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди