изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:08 EEST
ИНЖ. ТОДОРКА ИВАНОВА ПОЛУЧАВА НАГРАДАТА "КОНСТАНТИН ВЕЛИЧКОВ"    
НовиниИнж. Тодорка Иванова е добричкият преподавател, който днес ще бъде удостоен с наградата "Константин Величков". Това съобщи за НДТ началникът на Регионалния инспекторат по образование Рина Иванова. Припомняме, че РИО изпрати в Министерството на образованието и науката две предложения за отличието.

Инж. Тодорка Иванова е учител-методист в Професионалната гимназия по механотехника и електротехника в Добрич. Завежда учебно-изчислителния кабинет в гимназията. Родена е на 15 декември 1964 г., завършва образованието си в Силистра. Притежава богат опит като мениджър и програмист, владее и добро ниво на английски език. Нейни възпитаници са участвали и печелили награди на национална олимпиада по информационни технологии. Някои от тях, благодарение на завоюваните призови места, са приети във висше училище без изпит.
Преподавателите, предложени за наградата "Константин Величков", е трябвало да отговарят на редица критерии, посочи още Р. Иванова. Те следва да са подготвяли ученици за международни и национални олимпиади, техни възпитаници на имат завоювани награди. Да са  доказан принос при разработването на тестове и прилагането им, да използват съвременни методи на преподаване, да работят в извънкласни форми.
НДТ припомня, че ежегодната награда за учители "Константин Величков" е учредена миналата година от министъра на образованието и науката доц. д-р Даниел Вълчев. Идеята е всяка година на 1 ноември учители, постигнали високи резултати в професионалната си трудова дейност и дали принос за развитието на образователното дело, да бъдат удостоявани с отличието.
 


Сходни връзки

ИНЖ. ТОДОРКА ИВАНОВА ПОЛУЧАВА НАГРАДАТА "КОНСТАНТИН ВЕЛИЧКОВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди