изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:51 EEST
КАРАКАЧАНОВ: ИМАНЯРИТЕ ДА ПЛАЩАТ ПАТЕНТЕН ДАНЪК    
НовиниСпоред лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, който в събота бе в Добрич, "Случаят "Кристис" за пореден път е показал, че държавата ни няма поглед върху трафика с исторически ценности у нас.

Той добави, че ако чинията не бе извадена от престижната аукционна къща на търг, едва ли страната е щяла да узнае за нея. По тази причина той смята, че иманярството трябва да се легализира, а хората, които се занимават с такава дейност - да плащат патентен данък. Каракачанов заяви също, че трябва да се разрешат частните колекции и търговията с предмети на изкуството и исторически ценности. Така иманярите няма да влизат с булдозери и да рушат цели гробници, за да откраднат един предмет, който после да продадат, смята още Каракачанов. Той добави още, че ако това бъде прието и регламентирано в нормативна уредба, то да има пункт, чрез който да се разрешава продажбата на ценности, едва ако в продължение на 6 месеца държавата не прояви интерес към открита историческа ценност.
На журналистически въпрос "Каква е поуката за дясното след президентските избори", Красимир Каракачанов отговори така: "Поуката е, че дясното не си е взело поука. Иван Костов, вместо като мъж да поеме вината за тази катастрофа, взе да вини международното положение и самия кандидат, когото сам тропоса".
 


Сходни връзки

КАРАКАЧАНОВ: ИМАНЯРИТЕ ДА ПЛАЩАТ ПАТЕНТЕН ДАНЪК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди