изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:59 EEST
Намериха 2 деца мъртви и захвълени на сметища    
Ред и сигурностТелцата на две деца - болно момченце на 8 г. и малко момиченце на 4-5 г., бяха намерени в сряда при две сметища на две различни места в страната - в Хасково и плевенското село Буковлък.

Има данни за насилствена смърт на 8-годишното момче, което бе намерено на сметище в квартал "Хисаря" тази сутрин в Хасково, съобщи Нина Николова, говорител на ОДП Хасково. Открити са удари по тялото на детето с тъп предмет. Вече има заподозрян за убийството. Извършват се действия за установяване на вината му. Тази сутрин около 9.30 часа овчар откри тялото на 8-годишния Мурад Мустафов на сметището. Момченцето бе обявено за издирване вчера. Родителите му сигнализирали полицията към 18 часа, че синът им е изчезнал към 12.30 часа, когато за последно е видян да играе навън. Снощи пуснали обява и в местно радио, че се издирва русо момченце, което куца с левия крак. Близките се опасявали, че детото им може да се е изгубило и да измръзне. То било с анемия и без далак и на определен период от време се нуждаело от кръвопреливане. Установено е, че вчера след училище детето е съпроводено до дома си от училищния бодигард и след това е видяно да си играе пред блока. После обаче му се губят дирите. Било изпратено следово куче в района, където живее Мурад, но без резултат до откриването на трупа на детето от овчаря. За мъртвото момиченце, открито около обяд при село Буковлък, също се допуска да е убито. Предстои да бъде направена аутопсия. От полицията не уточняват възрастта на детето, а само че не е новородено, както и не съобщават неговата самоличност. Детото бе открито от мъж, който ровел на селското сметище. Местните хора смятат, че момиченцето не е от Буковлък, а е докарано с контейнерите от Плевен.
 


Сходни връзки

Намериха 2 деца мъртви и захвълени на сметища | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди