изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:54 EEST
Приеха учредителната декларация на бъдещата партия ГЕРБ    
ПолитикаСофия. Събрание на инициативния комитет на бъдещата политическа партия ГЕРБ се проведе тази вечер в НДК, съобщи за Агенция “Фокус” зам.-председателят на сдружението Цветан Цветанов.

На събранието са присъствали 62 души от местните структури на ГЕРБ. На форума обаче не е присъствал неформалният лидер на организацията столичният кмет Бойко Борисов. На днешното събрание е била приета учредителна декларация на бъдещата партия, избрано е и ръководство на инициативния комитет. Решено е бъдещата партия да бъде учредена на 3 декември от 11,30.
В учредителната декларация, приета тази вечер, е записано, че основните принципи на партия ГЕРБ ще бъдат да съдейства, прокламира и отстоява граждански свободи, европеизация, равни възможности и благоденствие. Основните цели на партия ГЕРБ ще бъдат да съдейства за утвърждаване на демократичните свободи и социалната отговорност, интегриране на България в европейските и евроатлантическите структури, утвърждаване на духовните, културните и моралните ценности на българина, създаване на равни възможности за всички граждани и др, повишаване на жизненото равнище.

 


Сходни връзки

Приеха учредителната декларация на бъдещата партия ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди