изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:02 EEST
"ДОБРОТИЦА" СРЕЩА "АЕТОС" В НОВИ ПАЗАР    
Спорт

В събота – 18 ноември, два добрички волейболни клуба ще мерят сили със своите противници на територията на Шуменска област.



От 11 часа в Нови пазар волейболистите на “Добротица” срещат отбора на “Аетос” /Айтос/ в мач от V кръг на Първия регионален шампионат на източна България. В регионалната група се очертават 5-6 отбора, в срещите между които предварително трудно може да се предвиди победителят. Една победа би придвижила волейболистите на “Добротица” сред първите четири във временното класиране.

В 16 часа в Шумен е срещата между “Иванов клуб” и домакините от “Калбо” - в мач от “А” елитна северна волейболна група. Победа в този мач за “ивановци” би ги утвърдила на първото място, което те и в момента заемат.

В сряда двата добрички отбора изиграха контролна среща помежду си в зала “Добротица”, като част от подготовката им за съботните двубои. Волейболистите на “Иванов клуб” се наложиха, макар не лесно, и в четирите изиграни гейма – 25:21; 25:21; 25:20 и 25:23. НДТ

 


Сходни връзки

"ДОБРОТИЦА" СРЕЩА "АЕТОС" В НОВИ ПАЗАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди