изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:40 EEST
Кметът на Каварна продаде перцето на китариста Дъг Олдридж на благотворителен търг    
ОбществоКаварна. Перцето на световно известния китарист Дъг Олдридж от “Уайтснейк” и диск на “Ъндърграунд” с автографи от всички музиканти в групата бяха продадени за 1100 лева на благотворителен търг в хотел “Добруджа” в Добрич . Това съобщи Агенция “Фокус” кметът на Каварна Цонко Цонев.

Средствата, набрани от търга, ще бъдат отделени за очни прегледи на всички деца от детските градини в Добричка област. Цонев е получил специална грамота за принос в благотворителната дейност в Добричко заради осигуряваните от него ценни предмети.
В наддаването са закупени графика на “Хобис клуб” – Добрич, два диска с автографи на Тони Димитрова и Васил Найденов. Общата стойност на продадените предмети възлиза на 2700 лева. Други 12 000 са събрани от томбола и куверти за търга.
На наддаването са присъствали зам.- областните управители на Добрич Олга Задгорска и Евгения Георгиева, бизнесмени от Добричка област, Тони Димитрова и Васил Найденов.
Марта МЛАДЕНОВА
 


Сходни връзки

Кметът на Каварна продаде перцето на китариста Дъг Олдридж на благотворителен търг | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди