изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:49 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниНА 23 ноември ще се проведе заседание на УС на НСОРБ, в което участие ще вземе и кметът на Добрич и член на УС на сдружението. По време на заседанието ще бъдат обобщени резултатите от проведените по общини дни на диалога, като се оформят новите предложения към подготвения закон за местно самоуправление и местна администрация, каза Д. Николова.

СЪС ЗАПОВЕДИ на кмета са определени местата за коледни и новогодишни базари. В заповедите също е уточнено и времето, както и видовете стоки, които могат да бъдат продавани. Всички желаещи търговци могат да заплатят такси и да получат повече информация в общинския Център за услуги и информация. Времетраеното на празничните базари тази година ще е от 1 декември до 3 януари 2007 г.
ОКОЛО 300 ще бъдат включените добричлии в газопреносната мрежа, като за целта ЧТК ще направи 176 отклонения, съобщи вчера зам.-кметът по устройство на територията арх. Пламен Ганчев.Той добави, че общо постъпилите молби на граждани са около 800 броя.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.04 секунди