изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:02 EEST
Цветан Цветанов: Основният европейски партньор на ГЕРБ ще бъде ЕНП    
ПолитикаЦветан Цветанов коментира и подписаното споразумение за сътрудничество с БЗНС-НС. „Тази инициатива срещна голяма обществена подкрепа. В Добрич местната организация на ГЕРБ и БЗНС-НС искат да подпишат местно споразумение, а в Генерал Тошево структури на СДС искат да минат към ГЕРБ“, каза той.


ГЕРБ ще е партия, ориентирана към център-дясното пространство, но ще бъде отворена и към център-лявото пространство“, заяви заместник-кметът на София по сигурността Цветан Цветанов. Той поясни обаче, че партията ще работи приоритетно с десните избиратели.

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов определи като основен европейски партньор за гражданското сдружение Европейската народна партия. „Контактите, които ГЕРБ осъществява са предимно с представители на ЕНП. Предстои ни тежък период на адаптиране към Европейския съюз и това трябва да бъде основната посока за бъдещата работа на формацията“, обяви Цветанов в ефира на bTV.

Той посочи като основен противник на бъдещата партия настоящите управляващи от тройната коалиция. „Основен опонент на ГЕРБ ще бъде тройната коалиция и нейният четвърти елемент ДСБ. ГЕРБ ще се бори и срещу големите корупционни схеми. За тази цел ще търсим широка подкрепа“, подчерта заместник-председателят на формацията.

Цветан Цветанов коментира и подписаното споразумение за сътрудничество с БЗНС-НС. „Тази инициатива срещна голяма обществена подкрепа. В Добрич местната организация на ГЕРБ и БЗНС-НС искат да подпишат местно споразумение, а в Генерал Тошево структури на СДС искат да минат към ГЕРБ“, каза той.

„На местните и на следващите парламентарни избори партията ще излезе сама, но на изборите за евродепутати може и да потърси сътрудничество“, бе категоричен Цветанов.

Членове на ЕНП от българска страна са СДС, ДСБ, ДП и БЗНС-НС.

Повече информация:

Официалният сайт на ГЕРБ

Официален сайт на ЕНП

http://news.bulgarianpost.com

 


Сходни връзки

Цветан Цветанов: Основният европейски партньор на ГЕРБ ще бъде ЕНП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди